Wij helpen ouders

Over ons

Babysits is opgericht in 2008. Babysits is een openbare community-marktplaats waar men zichzelf kan presenteren als babysitter óf een babysitter zoeken - online of vanaf een mobiele telefoon.

Wij helpen ouders door het creëren van de beste ervaring in het zoeken van een babysitter of professionele onthaalouder. Of het nou over kinderopvang voor overdag, 's avonds of in het weekend gaat; Of je nu een babysitter, onthaalouder, opvangbedrijf of ouder bent; Babysits brengt mensen met elkaar in contact. Voor elk soort kinderopvang en in meer dan 10.000 steden in België. En met een perfecte klantenservice en een groeiende gebruikerscommunity is Babysits de makkelijkste manier voor mensen om kinderopvang te zoeken of zich aan te bieden als babysitter.

Babysits stelt zich tot doel om via internet vraag en aanbod betreffende incidentele particuliere kinderopvang bij elkaar te brengen. Wij zijn geen opvang- of bemiddelingsbedrijf. Babysits kan geen verantwoordelijkheid accepteren voor de geselecteerde kandidaten/ouders ten aanzien van de uiteindelijke kwaliteit van hun werkzaamheden en/ of betrouwbaarheid. Je maakt zelf een (voor)selectie, gaat zelf de gesprekken aan en maakt zelf de (financiële) afspraken op basis van jouw eigen wensen en criteria.

De grootste babysit community: babysitters en ouders door heel België

Totaal aantal babysitters

40.000+

Steden

10.000+

Onthaalouders

1.000+

Babysitters met zelf kinderen

5.000+
Babysits B.V.
Hofplein 20 (geen bezoekadres)
3032 AC Rotterdam
Nederland

KvK: 68591950
BTW: NL857510447B01